sykt god stemning under konserten.. Og masse folk:) veldig gøy.....

DSC01807
sykt god stemning under konserten.. Og masse folk:) veldig gøy... Nå skal vi kjøre 9 timer hjem igjen.. Puh

Kommentarer:
Postet av: Ingrid Elsker Christian og Jorun 4 Ever!!=)

uffffda...!!! 9 timer det er syyyyykt mye!!!!=O stakkars deg! men sånn er det å være artist!! Det er vell gøy å få møte masse nye folk og fans og få synge!!!=)Lykke til videre og jeg håper du har det bra nå..?? og at du hadde det bra i går på Bursdagen diin!!=) håper du ikke er stressa og sliten.. Ønsker deg god bedring for du har vært litt trist har det hørt og sett ut som i det siste!!=( men ikke gi opp Christian du er en tapper gutt som står 100 prosent får det du gjør og det du gjør som artist er driiiiit bra! nesten for bra!! Elsker deg christianGuttenMiiin!! *SMASK*

21.01.2006 @ 23:57
Postet av: Karoline

Oi.. Ja, det er vel ingen som lurer på hva du kommer til å gjøre i morgen:PSvaret hvis noen skulle lure er vel: SOVE!

22.01.2006 @ 00:14
URL: http://karo.mobilblogg.no/karoline/
Postet av: Jubi

Håper kjøreturen går greit, da! 9 timer hver vei er ganske heftig på så kort tid, slitsomt! Ta godt vare på deg selv :-)

22.01.2006 @ 00:26
Postet av: Kristin

Hei Christian!Ville bare si gratulerer med dagen, selv om det er noen dager for sent... Håper kjøreturen gikk bra da! Klem, Krisitn! :)

22.01.2006 @ 09:42
Postet av: Ingrid Elsker Christian og Jorun 4 Ever!!=)

men du Christian!! Hvis du er sliten og stressa så ta deg en liten pause.. en liten ferie hjemme eller et fint sted!!!=) det trenger du!!!=) du har stått på Kjempe mye helt siden Idol og jeg og alle andre her skjønner at du er sliten. det er ikke lenge til Albumet ditt kommer ut og da kommer det til og bli mye mas rundt det! du virker så lei deg!!=( kanskje du har kjærlighetsorg..?? eller at du bare er sliten og stressa og at du ikke får nok søvn.. men jeg håper du har det bra og at du koser deg der du er!!!=) Christian Ikke vær trist, fansen din blir også sååå triste=( Håper du har det sååå sykt bra!! gleder meg til Albumet ditt! Stå På Christian, du er best!!!=) Mange Trøste Klemmer Fra Meg=)

22.01.2006 @ 10:08
Postet av: Marita=)ChristianFan..

hei..stakkars deg!!=(Det var bra att det var god stemmnig da!!!!lykke til videre!!!

22.01.2006 @ 10:29
Postet av: Marita=)ChristianFan..

Hei..Stakkars deg.=(Men det var bra att det var god stemming og masse folk da=)=)Håper du fikk det du ønsket deg til bursdagen din?Hihi

22.01.2006 @ 10:33
Postet av: Marita=)ChristianFan..

(resten av meld over)Lykke til videre, stå på!!!=)du er BEST..gleder mg kjempe masse til cd'en og singelen din kommer!stooor klem Fra Marita;)

22.01.2006 @ 10:36
Postet av: maiken

flott av det kom så mange mennesker da! Da var kanskje den lange reisen verdt det, tenker jeg. Sov ut i dag da, det venter vel en ny uke med studiojobbing og sånn eller? og snowshow igjen til neste helg..Take care..

22.01.2006 @ 11:18
Postet av: Kristina

YoYoo!;) Va morro å synge attme dej igår, du imponerte mej veldi me stemma di!=) Ej synst faktisk du va flinkare no enn på idol, so stå på!! He hørt mykje på singelen vi fekk me dej, so no kan ej i alle fall den songen mykje bedre enn maroon5-sunday morning!;) Lykke til vidare!=)

22.01.2006 @ 11:33
Postet av: Hei!

Håper kjøreturen hjem gikk greit da, nå får du prøve å slappe av litt og få deg litt søvn.Tror du er ganske sliten.Er koselig når du kommer med nye bilder,synes det er moro å se hva du holder på med og sånn=)Gleder meg til å høre den nye singelen din,håper på en musikkvideo snart også da,har veldig lyst til å se going crazy som musikkvideo, sangen er dritbra!!!Men leser du noen gang disse kommentarene vi skriver her da? Hvem av idolfolka har du kontakt med nå da? Stå på=)

22.01.2006 @ 12:27
Postet av: Christianlover

Hei på deg, Christian:-) Håper at du har det bra? Gratulerer med vel overstått bursdag!:-D Hadde du det fint da? Mye kjøring har jeg skjønt:-( Jeg må si meg enig med mange her. Du virker veldig sliten og lei om dagen:-( Er der alt stresset som gør deg sliten, eller er det at du føler deg ensom? Føler meg veldig ensom selv og det er ikke noe gøy:-( Sliter litt med sosial angst og er ikke så mye ute og møter nye mennesker, dessverre:-( Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne fått kontakt med deg UTENOM denne bloggen. Jeg trenger deg så sårt, Christian:-( Vi er to ensomme og kjærigetsyke mennesker som leter etter en kjærlighet og varme. Og det vil jeg mer enn gjerne gi deg;-)Jeg så deg på Absolutt Underholning jeg også. DU trenger ikke og være redd for og bli glemt. Mange støtter deg. JEG kommer iallefall IKKE til og glemme deg;-)Jeg ble veldig forelsket i deg den kvelden du sang Rock DJ i Idol. Og det er jeg enda. DU aner ikke hvor godt du har gjort meg. Gjort meg så gld og lykkelig:-) Tuusen takk for det,Christian:-)Det er ikke bare du som skal takke oss vet du;-) Jeg får vel avslutte. Men ha det kjempebra, Christian! Håper du får deg nok søvn og blir lettere til sinns:-) Stoooor klem...og et ømt kyss;-)til deg..fra meg;-)

22.01.2006 @ 15:43
Postet av: marte

3> å håper de 9 timene blir til 9 minutter :P hehe!Må være forferdelig med den reisingen, men gleden blir vel å få fans eller ??? håper det :) jeg kjenner ei som snakket med deg Christian:) hun ringte deg og sa "gratulerer med dagen" og sa at det var sykt flaut å snakke med deg:P hehe! KOSS

Postet av:

Har lyst på deg, Christian...;-)

22.01.2006 @ 17:54
Postet av: halala

hehe..:P9 timer ..såååå lite..jg har kjørt md bil i 15 timer ...og snart i sommer må jg være i flyet i et døgn..:Phehe men 9 timer..du klarer å holde ut..=)mn kan du legge på litt bilder fra bursdagen din ...hvis du har?koooos halala(K)(L)

22.01.2006 @ 19:21
URL: http://www.lillybillybabe.piczo.com
Postet av: Magdalena

Du er en pen gutt christian:)

22.01.2006 @ 20:19
Postet av: maiken

hei Christian, håper det er godt for deg å lese alle de hyggelige kommentarene du har fått på bloggen din siden du reiste, du er heldig som har så mange fans som vil deg bare vel. Ønsker deg en fin uke, og håper formen er stigende..:)

22.01.2006 @ 21:37
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

God Natt Christian!!!=) du får pøve å sove godt å jeg skal tenke på deg mens jeg prøver å sove jeg å.. har også litt problemer med å sovne!!=( men vi to får prøve vårt beste!!=) Håper du har hatt en fiin dag i dag! du har sikkert sovet mye i dag siden du kjørte bil i hele går og gårkveld og sang. å Christian IKKE vær lei deg!!! blir så lei meg når jeg vet at du er lei deg!! men du er vel veldig stressa og sliten pga. kjøringa,synginga og alt mase rundt karrieren din. men prøv å ta det rolig og ta noen ukers ferie med noen venner eller noe sånt.. håper du har det sinnsykt bra Christian! du kan bare si ifra hvis det er noe som plager deg, vi Fansen støtter deg Vet du!! Ønsker deg alt godt Christian og jeg tenker på deg hele tiden!!=)Kjempe glad i deg!!=) Mange Goooode Natta og Trøste Klemmer Fra Meg=)

22.01.2006 @ 22:53
Postet av: iselin

natta Christian...ønsker i likhet med min kjære venninne Maiken deg en fin uke.. ser at hun er snillere mot Ingrid og sånne enn jeg er...men dette siste innlegget ditt Ingrid var søtt da.. Christian, jeg så nettopp på idoldebatten på sol idol. Den er ganske useriøs sånn generelt syns jeg, men jeg er ser innlegg der som over 800 har lest og som handler om deg. Masse støtte til deg, du har vist at du jobber hardt og det har vi og andre sett. Dette må bare gå kjempebra Christian...ikke gi deg om du er sliten...

22.01.2006 @ 23:25
Postet av: Mariann

Fremdeles på vglista etter 7 uker, på 14plass. Kjempebra Christian! Dette har du jobbet for selv..

24.01.2006 @ 12:56
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

Kommer det snart flere bilder Christian..?? Håper du har det kjempe Knall og at du ikke er så sliten..=( Stå På Christian!!=)også ligger du på 14. plass!! Yeah! I Dag har Cindy Bursdag! Hun blir 19 år!! Grattis Cindy=) Mange Gooode Klemmer=)

24.01.2006 @ 18:44
Postet av: kastri

jau jau. snøen faller ikke tett lenger, mere regn her nå.. jau, jau.. kanskje jeg skal spille ludo.. *åpna din dør og sei at du vil ha mei her*!

24.01.2006 @ 18:45
Postet av:

åpna din dør, og sei at du vil ha mei herHvilken artist er det?

05.02.2006 @ 00:37
Postet av: Joakim

Tommy Nilsson er artisten. Sangen heter Öppna din dörr.

25.05.2006 @ 23:27
Postet av: fsrtoc mdrkfelug

orxmnplu sagxkj dmkpzuc fwmjqovnc ryapnfgs tzdf tgix

11.01.2007 @ 10:30
URL: http://www.edcxwpv.avzntepms.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/634431
hits