sier det en gang til, IKKE tro på alt dere leser. Nesten alt i i...

DSC02050
sier det en gang til, IKKE tro på alt dere leser. Nesten alt i intervjuet med dagbladet var feil. Og vridd og vendt på.. Sykt irriterende..

Kommentarer:
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

å så bra Christian!! Nå ble jeg glad!! Jeg tror ikke på alt men det er vanskelig og vite hva som er sant og ikke!!!=O Dagbladet og Se og Hør osv er dritt bladere noen gang,stakkars deg Christian når sånne ting skjer!!=( Har du det bra da? Men nå for jeg sove godt! Natta da Christian!!=D Elsker deg! NattaKlem*

19.02.2006 @ 22:18
Postet av: Ine

Typisk! At de ikke kan holde seg til d som blir sagt! Må alltid vri og vende på ting.. Det ødelegger for folk. Ha en fin natt! Håper du får sove. :-)

19.02.2006 @ 22:31
Postet av: Caroline

Hm.. Ja, sånt må være fryktelig irriterende. Blir ganske forvirrende for oss som leser det og, journalistene får liksom vinklet det på en sånn måte at det er lett tro at det er du som har sagt alt og sånt.. Jaja..Lykke til med alt fremover da :)Klemmer

19.02.2006 @ 22:51
Postet av: Hei!

Men hva skal vi tro da Christian?*forvirret*Hvis nesten alt var feil. Det på Norway Cup, skjedde det? Er ikke du og Jorun venner? Sangen? hva med den? Jeg blir bare så forvirret av alt sammen jeg, trodde alt var sant. Og ble lei meg og irritert, alt på en måte. Men nå er nesten alt feil vridd og vendt på...skjønner det er irriterende for deg. Gjør også alle oss helt forvirret tror jeg. Men jeg er nå sånn at jeg ikke tror på noen aviser eller blader før du sier det. Men det intervjuet var langt og trodde faktisk det var sant, og lot det gå inn på meg. Men hva er sannheten da? Men bra du sier ifra, så folk veit det nå. Stå på altså, og håper vi får svar på hva som er sannheten egentlig!!

19.02.2006 @ 22:55
Postet av:

dust...

19.02.2006 @ 22:56
Postet av: maiken

nei, VI og de som kjenner deg enda bedre skjønner at det må ha vært mye feil i artikkelen. Stemmer blant annet ikke med det du sa på God Kveld Norge for en uke siden for eksempel. Det som er dumt synes jeg er hva andre som ikke kjenner deg tenker. Og så regner jeg med at du ikke visste om at du ble klint ut på forsiden med "tar et oppgjør med idol". Det ble for teit.vel, vel. En tøff lærekurve for deg det siste året..du blir en god managerspire etter dette her. VI skal ikke stole på alt vi leser sier du, men kjære deg: DU må heller ikke stole på alle journalister...:)Ha en fin uke:) og lykke til med den dansbare låten. Eller var det og feil? hehe:) tror du får skrive bok allikevel jeg...eller det var kanskje bare tull det og. Natta

19.02.2006 @ 22:58
Postet av: Hilde

Journalister er sånn (ikke alle kanskje, men de fleste),dessverre...de vil ha noe som selger, og spekulerer i å vri ting til å bli overskrifter som folk fatter interesse for.Det var jo en del rene faktafeil i artikkelen ang idol også, men slapp av Christian! Selv om mange leser det som står i avisen så får man jo håpe at de fleste er så oppegående at de forstår at man ikke skal ta alt for "god fisk".Du virker som en utrolig fin fyr, det å være åpen overfor journalister og media er tøft, og krever mot, særlig med tanke på at mange som sagt vil bruke dine sannheter til sin fordel og lage det til noe som de vet fanger øynene til aviskjøperne.Stå på du Christian! Fortsett å være deg selv! Dine trofaste fans står bak deg uansett hva avisene måtte skrive, vettu...;-)Håper du får deg en god natts søvn!

19.02.2006 @ 23:06
URL: http://www.xblog.no/blog/jubilee
Postet av: Michail

ikke legg all skylden på journalister. de har en jobb de også. eg har tenkt å bli en journalist. ikke noe gale med journalister.christian burde visst bedre enn å plapret til media om personlige ting og meninger til media. han er nå en kjendis, og må bare passe seg og unngå slike intervjuer.for å være helt ærlig. christian har fått for mye pr, ikke bra pr. men dårlig pr. eg hadde antagelivis intevjuet christian og skrevet artikkelen på samme måte. et råd til christian: tenk nøye før du svarer på spørsmål som du kanskje ikke har lyst å se på forsiden av et av landets største aviser, ok;)

20.02.2006 @ 00:15
Postet av: AniitaSofiie

Jeg har ikke lest no intervju i dagbladet... =S men skal prøve å finne det og se hva de har skrevet... og nå har jeg lest at det ikke stemmer først, og da tror jeg på deg, Christian...;) Stå PÅ!!! Digger Deg!!! Jeg er din sTøRsTe FaN!!Klem Anita

20.02.2006 @ 00:23
URL: http://www.piczo.com/aniita91
Postet av: Hilde

Du,Michail, mener du at journalister som skriver denne typen reportasjer ikke vil gjøre det de kan for å lage et scooop....det er litt naivt å tro, vel ;-)Og, Christian tenker nok garantert over det neste gang han uttaler seg til media. Det som er synd og som var mitt poeng (mulig det ikke kom fram) er at folks åpenhet og ærlighet blir misbrukt på den måten (i dette tilfellet Christians). Greit at han burde tenkt hvordan de kunne framstille det, men det er ikke alltid like lett...

20.02.2006 @ 00:38
URL: http://www.xblog.no/blog/jubilee
Postet av: hagi

jeg er så enig i det hilde sier. jeg synes du gjør en fantastisk jobb på alle mulige måter. du ordner alt selv og det er innponerende. det at du er åpen og ærlig utad som du er, synes jeg er en fantastisk egenskap. bare så synd at media skal rote til det. men ikke la dette knekke deg. fortsett med å vær deg selv . er spent på ny singel og cd. lykke til og ta vare på deg selv.

20.02.2006 @ 08:43
URL: http://www.xblog/blog/hagibloggen
Postet av: Silje

Vi tror ofte på det vi før høre først...:( Desverre

20.02.2006 @ 09:22
Postet av: Mariann

Shit happens, bare å stå på videre Christian.

20.02.2006 @ 10:14
Postet av: marit

Du har nå engang rett til å lese igjennom artikkelen og godkjenne den før den kommer på trykk. det kan du faktisk kreve før du lar deg intervjue.synes ikke artikkelen gjorde annet enn å gå videre med det intrykket jeg allerede har av deg. veldig glad i oppmerksomhet.på tide å vise hva du er god for. nå blir du bare husket som en dårlig robbie williams - karakokesanger som sjarmerer jenter under 15 år.

20.02.2006 @ 11:13
Postet av: Mariann

dette takler du, men jobb hardt nå for å komme ut med ny musikk sånn at du får fokus på det du leverer. Ikke alle har fått med seg hvor hardt du har jobbet, men mange har det. Lykke til!

20.02.2006 @ 11:59
Postet av: Hilde & Cath

Unnskyld oss, Marit! Snakk for deg selv! Vi er to jenter som er langt over 15 (skummelt langt, faktisk), og Christian har ikke hatt noe problem med å sjarmere oss! Har du noen gang sett Christian synge live? Vi har gjort det, ved flere anledninger, og definisonen din som en "dårlig karaokesanger" passer IKKE med inntrykket vi sitter igjen med. Christian synger bra, og har en syk utstråling på scenen som ikke mange andre har maken til.Nei, du, Christian sjarmerer nok flere enn de under 15...;-) Vi to av bevisene for det, og vi vet det er flere her inne som oss. Vi gleder oss til ny singel, plate og fremtidige konserter!Klemmer til deg Christian fra to av de over 15! ;-) Er vel lov for oss å sette pris på flotte artister også!

20.02.2006 @ 12:05
URL: http://www.xblog.no/blog/jubilee
Postet av: Michail

kreditt og belønnelse til christian for det selstendige og harde arbeidet han har gjort.eg kan ærlig si at når eg engang blir en journalist vil eg gjøre alt eg kan for å lage et scoop. det er ikke lett å være journalist heller. å være en kjendis er ikke vanskeligste. det finnes veldig mye konkurranse blant journalister om å være den første med den mest ekslusive artikkelen. jeg mener at det er naivt av christian og ikke ha forutsett dette før han stilte opp for intervjuet i dagbladet, som fikk han å se ut som en falsk og litt bortskjemt artist/person.don't hate the media, hate the game. because that's the way it is.

20.02.2006 @ 12:59
Postet av: Lars

Synes det var kult med ENERGY klistremerkene på bildene i dagbladet jeg

20.02.2006 @ 13:02
Postet av: Erona

kim skal eg tro på da egentlig????????????

20.02.2006 @ 14:16
Postet av: halala

heisann christian=)er d sant at du å sandra er sammen?for hvis d ikke er sant da vil du at dere skal bli sammen..dere holdt hendene sammen hele tida da dere var i ja vet ikke heelt hva d heter men ..da du møtte lilyets å sånt..men du har noe på gang asså..men men..d er ditt private liv..klemmer halala(L)

20.02.2006 @ 14:44
Postet av:

hehe meg halala igjen ..skulle bare spørre om du kunne skrive grattis me dagen til mg..:)?!har bursdag den 25 feb..:=)100.00 klemmer til dg..:)

20.02.2006 @ 14:46
Postet av: Anne Elise

Kjære Christian!Det er synd å si at en tilsynelatende OK fyr som deg driter deg nok en gang ut foran hele Norges befolkning.Hvorfor i all verden stiller du gang på gang opp til intervjuer, om du er så misfornøyd med hva dem skriver?For det andre, i min jobb som medierådgiver for noen av landets politikere påberoper vi oss ALLTID retten til å lese gjennom hele intervjuet før det trykkes. Gjør du ikke det, kan du knapt klandre andre enn deg selv?

20.02.2006 @ 14:57
Postet av: Andrea

Har ikke fått lest dette intervjuet kan noen vere så snille og fortelle kjapt hva det handlet om???? PÅ forhånd takk

20.02.2006 @ 15:24
Postet av: Hei!

Jeg skjønner Christian irritert på dagbladet, det hadde jeg og vært. Han stilte jo opp på et intervju og var åpen og ærlig, så går de bak ryggen hans og vrir om på ting, det er jo rett og slett urespektløst, selv om man vil ha et scoop som noen sier. Støtter deg jeg Christian, skjønner du ikke hra det helt lett om dagen og det siste du trenger er noen som vrir og vender på ting du sier. Men jeg er jo helt forvirret nå. Hva er sant? Og hva skal vi tro? Jeg tror ikke at du og Sandra er sammen eller noe, du har selv sagt dere bare er gode VENNER sånn som du er med mange andre, og det skal man jo få lov til å være. Men det med Jorun, er ikke dere venner? du legger jo ut bilder her av deg og dine venner, men har ikke sett noe bilde av Jorun her jeg, og jeg trodde dere var venner. Sånn som jeg har hørt. Og når man hører at man ikke skal tro på det aviser skriver, hva er da sant?Men stå på Christian, og ikke slit deg ut for mye. Ha det gøy på Colorline idag da=)

20.02.2006 @ 15:30
Postet av: Lise

Stå på Christian, du er kjempeflink!

20.02.2006 @ 16:05
Postet av:

Det er utrolig hvor mange folk her ute som oppfører seg at det de skriver er RETT! Og med en gang noen sier imot dem så har de gått for langt og er idioter eller lider av noe! Man skal kunne komme med negative kommentarer også uten å bli flådd levende. Så lenge begger parter holder seg på en grense. Og dere "langt over 15" oppfører dere som altvitende gudinner. *spy*

20.02.2006 @ 16:35
Postet av: Michail

hey!altvitende gud her. ingen gudinne.

20.02.2006 @ 17:16
Postet av: maiken

Stå på Christian! Kom med singelen og albumet ditt, og fokuser bare på det. Hardt arbeid, ikke annet. Og ha det gøy! Og så har ingen noe med hvem du dater, la det være en hemmelighet. Du trenger privatliv du og. Gi blaffen i hva Se og Hør skriver om det, ingen tar det for annet enn rykter allikevel. (skjønt det nå..)Og alle gjør feil iblant, det er bare dem som ikke gjør noe som aldri gjør feil og de lærer heller ingen ting. Gi blaffen, rist av deg ergrelsen og bare stå på videre. Dagbladet sliter med løssalget, det er tydelig.Men jeg synes det hadde vært veldig bra med en duett på albumet ditt, og en sommerlåt.

20.02.2006 @ 17:43
Postet av: ...

Hørte du fikk en snøball i fjeset på snowshow? :D

20.02.2006 @ 18:52
Postet av: Andrea

nå blir jeg enda mer nyskjerig på hva det sto i dette intervjuet??Kan ikke noen fortelle meg hva som er riktig??? plizzzzzz!

20.02.2006 @ 19:00
Postet av: iselin

ja, du anonyme drittslenger, du har skrevet anonymt om den snøballen mange ganger nå. Snøballen stod det faktisk om i Dagbladet. Vedkommende hadde beklaget. Håper det var avklarende i tilfelle du har lurt lenge på det der.

20.02.2006 @ 19:04
Postet av: Hilde & Cath

Allvitende gudinner...haha...så har vi blitt kalt det også...;-) Vi ytrer vår mening på lik linje med alle andre her inne. Og, leser du anonyme innlegget vårt så ser du at vi ikke kaller noen for noe som helst, bare skriver at det inntrykket som blir presentert ikke stemmer med vår oppfatning...jaja...;-)Ha en fortreffelig kveld alle sammen! *løper og henter bøtta til anonym*

20.02.2006 @ 20:25
URL: http://www.xblog.no/blog/jubilee
Postet av: anne

Kan du ikke fortelle sannheten da? Hva som var feil, ellers så vet vi jo ikke hva vi skal tro på!Stå på Christian!

20.02.2006 @ 20:56
Postet av: Ok,

da kan du jo skrive her hva som var feil i det intervjuet om ikke annet.

20.02.2006 @ 21:18
Postet av: eli

Som Hilde & Cath over her er jeg også en som er langt (veldig langt) over 15, som også setter pris på en flott artist som Christian.

20.02.2006 @ 22:35
Postet av: Marte

ja, det er rett og slett bare å drite i dem..selv om vi av og til begynner å lure på "sant eller ikke" lic:Pklem§

20.02.2006 @ 23:21
URL: http://www.-Tone-Aaberge-.piczo.com
Postet av:

noen som har linken til det interviuet?

21.02.2006 @ 05:05
Postet av: Marita

Trukke det går ann å lese det på internett!!!vett ikke?..jeg leste det i dagbladet!;)

21.02.2006 @ 08:37
Postet av: Line Victoria

Lær deg å lese korrektur, baby! De har ikke lov til trykke noe av det du har sagt, hvis du ber om å få lese korrektur før saken går i trykken og du du er uenig i fremstillingen. ;-) Gleder meg til en kopp kaffe med deg;-) Line Victoria

22.02.2006 @ 07:02
Postet av: Karoline, Troms.

Dagbladet burde i så fall skerpe seg! Hvis ikke de gjør det, så har du rett til mye rart...

22.02.2006 @ 14:30
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

Du Trine! Christian har faktisk kjempe mye i Rampelyset å gjøre!! Idol er Norges mest Populære Tv Programm og hele Norge har sett hva Christian har gjort og at han kom på 5.plass og at han kapra hjertene til mange jenter i alle aldre!! Christian er både flink og sjarmerene og han er en helt sinnsyk person!!=D STÅ PÅ Chris.!!! Jeg kommer alltid til å støtte deg og digge deg!!=)Klem og Kyss*

22.02.2006 @ 18:22
Postet av: Frigg

Det som irriterer meg mest med Dagbladets intervju er at de med å bruke førstesida så ut til å ta deg seriøst og at kritikken du har mot Idol er berettiget.Hva faen har du på forsida av Dagbladet å gjøre? Hvem er du? Hva gjør jeg her?

22.02.2006 @ 19:49
Postet av: iselin

og hvordan fant du frem til bloggen Frigg hvis du ikke vet hvem Christian er? er du alvorlig syk, eller har du bare fritidsproblemer?

22.02.2006 @ 20:26
Postet av: Caroline

Heisann christian.. de bildene du tok i svarstad av meg og smykke, hvor har du de?? jeg lurte på om du kunne sende meg det oxo det bilde med oss 2...Hilsen caroline som sang på scenen med deg

24.02.2006 @ 14:36

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/783383
hits