Hehe er så bra. Først er jeg rundbrenner fordi jeg sender bilder...

DSC02206
Hehe er så bra. Først er jeg rundbrenner fordi jeg sender bilder av venninner. Og så er jeg homo fordi jeg sender bilder av kompiser på vors hos oss.. Hehe.. Utrolig hvor mye man legger i et bilde og fint alle kan fortelle hvem jeg er. Særlig når ingen av dere med de kommentarene der kjenner meg :) Hehe. Og nei jeg sniker ikke i kø:) Hehe

Kommentarer:
Postet av: Mariann

Det må være underlig å bli fremstilt som en annen den du er. Men det er vel kanskje også den negative siden med å være artist, og sikkert en utfordring å bli vant med. Syke folk som ikke har annet å være opptatt av enn å leite etter feil hos andre og å kritisere, dem kjenner vi vel egentlig godt fra dagliglivet også? Det er de som aldri har prestert noe selv, og som tror de hevder seg ved å rakke ned på og mobbe andre. Det skal du bare heve deg over. Lykke til med albumet!

14.03.2006 @ 09:12
Postet av: Karoline

Hmm... Ble min melding istad tatt bort? Hehe. Det er bra du tar alt med et smil Christian, for ryktene kommer sikkert til å svirre rundt fortsatt.At folk har så store problemer at de må finne på rykter om deg, sier vel kanskje sitt.Stå på!

14.03.2006 @ 11:57
URL: http://karo.mobilblogg.no/karoline/
Postet av: Hilde

Synes det sier ganske mye om deg, jeg, Christian, at du klarer å heve deg over all skiten som kommer her til tider, og i tillegg smile litt av det! Det får i alle fall meg til få et enda mer positivt inntrykk av deg!Mange virker som de ikke har det bra selv før de kan få rakke ned på andre, og en del av disse ser ut til å få utløp på både på din og alle de andre mobilbloggene her. Trist, egentlig er det vel kanskje synd på dem....Fortsett å være den du er! Du virker som en utrolig fin fyr! Lykke til med singel og album....jeg gleder meg masse til å høre (og er garantert ikke alene om det ;))!Ha en kjempefin dag!

14.03.2006 @ 12:01
URL: http://www.xblog.no/blog/jubilee
Postet av: Oslojente

Skjønner deg godt Christian, men ikke bry deg om hva folk skriver, mange her som bare er ute etter å slenge dritt, skjønner ikke hva folk som ikke er fan av deg gjør på denne siden, sier bare litt om dem selv. Noen har bare ikke bedre ting å gjøre!Men stå på du Christian, legg ut bilder av hva du vil, jeg synes det er kjempemoro å følge med å se ale bildene du legger ut. Synes noen er bedre enn andre, men sånn er det alltid;) Savner litt bilder av idolfolka jeg, har du ikke noe kontakt med de andre fra idol. Som Ali?Jorun? og sånn....Men lykke til da, gleder meg kjempemasse til å høre singelen og ikke minst cd'en din=) Er spent på det jeg, men tror det kommer til å slå ann;) Du er kjempeflink!

14.03.2006 @ 15:33
Postet av: anette

hehe det var utrolig bra sagt christian;) jeg skjønner om du er drit lei alle de komentarene som kommer inn her om deg!! de vet jo ikke akkurat om du sniker i køen heller da!! å liksom de jentene som hadde sett deg snike i do kø hallo:S det må være noen merkelige jenter som står i samme do kø som deg:P hehe lurer på kordan de ser ut:P blanding av dame og man de eller:P hehe:) det er helt sikkert bare dritt unger som skriver sånne syke komentarer her inne! vist de skal slenge med kjeften kan de jo finne en annen plass ¨å slenge driten sinn! men uansett stå på christian du er en fin fyr:)mangen klemmer til deg (K)

14.03.2006 @ 16:21
Postet av: en tjei

DERE er skrudde i hue ass... det er dere som har fritidsproblemer! skriveeer en laaang ramse om hvor mye dere beskytter christian ! greit han vil ha oppmerksomhet. . men det ber han om ! han er så PR kåt som det går ann.. . MEN HAN ER EN HERLIG FYR! ikke minst skikkeli alright ! ekke det ! men blir sykt oppgitt om hvordan dere griner dere over han ! omg!!!!!

14.03.2006 @ 16:56
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

stå på Christian!!!=D=D=D=DStøtter deg 4 Ever!!=D=D=DKlem=)

14.03.2006 @ 17:08
Postet av:

er så bra du ler av det der. hallo christian er 22 år. er vel helt vanlig å vorse med guttekompiser vel. er ikke noe galt i det. christian er en helt vanlig gutt som nyter livet og tar seg en fest bytur av og til. er jo helt normalt det. nei kos deg du christian , du er en flott fyr la ingen andre si noe annet. klem til deg:-)

14.03.2006 @ 18:39
Postet av: benedicte

kjenner du christian? du over der?

14.03.2006 @ 22:37
Postet av:

Folk har tydeligvis fritidsproblemer når de driver med og tulle sånn. Blir irriter jeg også! Jeg møtte deg på diskoteket på Fagernes(ja, jeg er gammel nok til og komme inn på utesteder. Er ingen fjortis:-)), og vi stod og snakket. Vet ikke om du husker jeg, Christian. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av deg! Du var veldig hyggelig! Fikk 2 bilder av deg.-) Jeg angrer på en ting, og det er at jeg ikke fikk noen til og ta bilde av oss to. Det skal jeg prøve og få til neste gang;-) Og jeg kan ikke si meg enig med de negative tingene som blir sagt om deg. Du er jo så koselig! Har utrolig lyst til og møte deg igjen;-)Håer du tar deg en ny tur. Du luktet veldig godt også;-)(mange som skrver om hvordan du lukter her). Men jeg elsker deg, Christian. Og jeg støtter deg! Stå på, vennen min! Ikke bry deg om de tåplige og negative meldingene.Jeg så reprisen av Rikets Røst på Tv2 Zebra;-)hehe. Sexy bilde. Må ha flere sånne bilder;-) Take care, love:-):-)

15.03.2006 @ 10:17
Postet av: Christianlover

Meldingen over er fra meg! Glemte og skrive nicket, hehe. Jaja, sånn kan det gå:-D

15.03.2006 @ 10:19
Postet av: Me and Myself

Hei På dere

15.03.2006 @ 14:17
Postet av: Sarah

Kort og godt.. vær deg selv, drit i andres meninger, smil, nyt livet, vær takknemlig, hjelp de som måtte trenge, og gjør det du alltid har drømt om...ALDRI la noen komme i veien for drømmene dine..Jeg kjenner ikke deg,men etter 24år på planeten Tellus har jeg møtt veldig forslkellige folk. Jeg ser, og VET Christian at du er et bra menneske. Vær stolt av deg selv..for det er jeg. Måtte alle dine drømmer gå i oppfyllelse. Pass godt på deg selv og dine nærmeste. Noen ganger ser øynene dine triste ut på bildene, jeg vet hva det er. Alt kommer til å bli bra :) Bai bai *vinke*

16.03.2006 @ 01:39
Postet av: Kristine Sommerfelt

Seriøst christian, er du virkelig så dum at du ikke skjønner at du dummer deg ut?? i følge de som faktisk har truffet deg er du tydeligvis bare en hoven wannabe kjendis...Du må Slutte å leve på denne idol bølgen, jorden kaller!Vil du taes seriøst i musikk bransjen kan du ikke holde på som du gjør...Ryktet ditt sliter desverre for tiden... Å være reality stjerne er ingenting å være stolt over! Jeg vet hva jeg snakker om...

16.03.2006 @ 11:20
Postet av: Mariann

Du sliter nok alvorlig selv Kristine hvis det er så at du ikke har fått med deg at Christian har jobbet veldig hardt etter idoldeltakelsen. I den grad du kan kalle noe for reality her så må det jo være knyttet til selve deltakelsen for et år siden, og har du ikke fått det med deg så er det ikke få konserter og platejobbing som har vært i etterkant. På jorda... Så snille deg, kom deg nedpå selv og vis litt grundighet i din omgang med fakta...

16.03.2006 @ 15:25
Postet av: Christian Fan DeluXe!!<33=D

dere som snakker om Christian og sier at han må få beina godt planta på jorda er dere helt sikre på hva dere snakker om!!? Christain er faktisk en av de få artistene som har beina GODt planta på jorda!!=D Dere sier at Christian er en hoven wannabe kjendis og at han er Pr-kåt!!! Herregud! Dere har kanskje bare hørt Christian i Idol dere!! Christian har en fin sangstemme og han er en kjempe kul fyr med mye futt!!=DHan har ikke fårr vist alt ved seg og han driver å jobber så slutt å syte! la vær å komme hit til denne bloggen!!prøver bare å hjelpe di folka som har fritidsproblemer så de kan slutte å komme hit de som ikke liker Christian! Bare forslag!Hvis dere fortsetter og kritiser Christian får det brae han driver med så kan det hende han legger ned denne bloggen og da er det mange som blir lei seg! Fordi denne Bloggen er den beste i verden sog Christian Ikke bry deg om de som har det vondt emd seg selv!!!=DStå På Christian!! Jeg støtter deg fult og erlig 110%!! mange Klemmer*

16.03.2006 @ 15:34
Postet av: benedicte

Leste dere hva Karoline skrev? De som faktisk har truffet han, og ikke bare har fått et inntrykk av ham via media mener han er en hoven wannabe kjendis. Det er dere som ikke kjenner ham, som mener at dere elsker han osv. Jeg lurer forresten på hvem som har mest fritids, de som kritiserer Christian eller de som kritiserer alle andre som mener noe annet!?Dere kan like eller ikke like at vi skriver her, men vi har like mye rett til det som alle andre.

16.03.2006 @ 16:22
Postet av: maiken

benedicte, hvis du er så uinteressert i å følge med på hvordan det går med Christian kan jeg oppriktig talt ikke fatte og begripe at du bruker energi på å engasjere deg her utifra at du har "hørt og sett"... Det er bare tragisk, og jeg synes synd på deg. Meg klarer du iallefall ikke å "omvende" hvis det er hva du håper på, og sikkert ingen andre fans heller. Se om du finner deg noe å glede deg over i hverdagen din, da er alt så mye lettere og du risikerer at noen faktisk liker deg... Ha en fortsatt fin dag:)

16.03.2006 @ 18:27
Postet av: benedicte

Jeg prøver ikke å omvende noen, men jeg må få lov til å si hva jeg mener. Og tenk: man kan faktisk bli likt av andre menneker selv om man bruker to minutter av tiden man er på nettet på bloggen her... Surprise???Jeg syns bare ikke det er noe hyggelig når dere angriper personen som skriver isteden for meningen personen skriver...

17.03.2006 @ 18:27
Postet av: maiken:) og iselin..)

og hvilke meninger som du kan relatere til realiteter og fakta er det du mener du har skrevet om? det fremstår som en smule uklart... Angriper? Det er da vitterlig du som gjør det. God bedring:) nå skal vi på byen..men vi går ikke rundt og tror at vi er "de pene og velkledde jentene som ruler utestedene i byen".. hehe:)

17.03.2006 @ 19:36
Postet av: benedicte

hver gang noen skriver ett eller annet negativt om christian får man som reaksjon at man burde oppsøke psykolog osv. Jenter, som jeg har skrevet før, dere bestemmer ikke over bloggen her. Alle har lov til å skrive hva de vil, enten dere liker det eller ikke. med det setter vi strek for en utrolig uvesentlig debatt. (ja, jeg vet jeg startet den. Unnskyld christian. sikkert uinteressant for deg)Forresten! 1 ting. Jeg er her for å se om det kommer bilder av noen jeg digger, for eksempel cindy, tone, ali, etc.. Så kan jeg ikke dy meg, for dette er jo kjempegøy!! Ikke sant?! Altså å diskutere med dere... hihigod tur på byen! slå ut håret skikkelig! Gå ut å tro/ikke tro hva dere vil, men kos dere! Klem fra benedicte :-)

17.03.2006 @ 22:21
Postet av: Busted in Bergen

Men kjære vene Christian. Jeg VAR der i samme kø som deg når du sto å diskuterte med dørvakten for å komme inn gratis fordi du var kjendis. Lyver du for fansen din nå? Det var minst 10 andre vitner også. Så ikke snik deg unna. hehe.

20.03.2006 @ 12:40
Postet av: Mon

hehe hehe ehhe heehhehe

27.03.2006 @ 15:01
Postet av: nr.1 babe

heeeeeij Christianførst må jeg bare si at du er driiiiit flink.så må jeg bare si at det var skikkelig bra sakt azza. stå på videre. håper jeg får høre mye mer av deg. klæm

07.04.2006 @ 07:34

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/918173
hits