da er vi klare for byen en tur:) ønsker alle en god helg..

DSC02191
da er vi klare for byen en tur:) ønsker alle en god helg..

Kommentarer:
Postet av: Karoline

Ha en god helg dere også!

11.03.2006 @ 21:23
URL: http://karo.mobilblogg.no/karoline/
Postet av: hagi

kos dere masse da. ikke noe tull. god helg.

11.03.2006 @ 21:38
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

God Helg til To Barskinger!!!=)Stort Kyss*

11.03.2006 @ 23:40
Postet av: maiken:)

hehe..dette var jo nesten oppfølger til Sahid sitt stunt det, guttebilder mener jeg. Men du...i disse reklametider må du vel egentlig passe på å kline godt med sunsilk i håret før du går ut? hehe:) Fint bilde...og bra å se at du ikke ser sliten ut lenger. Ha en strålende fin helg:) Gleder meg til den dansbare singelen din.

12.03.2006 @ 00:51
Postet av: Juletre

Gi meg en G...Gi meg en A...Gi meg en Y...Hva blir det???? GAY

12.03.2006 @ 01:06
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

åååå Christian det bilde var jo bare sååå fint!! Fortsett sånn!!!=DDu er kjempe fin på bilde!! Men når kommer singelen og CDen din ut??=)Klem

12.03.2006 @ 10:56
Postet av: hmm

Jaja.. vi som er mye ute på byn i Oslo har etterhvert observert flere interessante episoder med Christian.. Han står og maser seg til å få komme inn før køen.. "Hallo, jeg er jo kjendis, kom igjen a! La meg få komme inn" (det er ikke kødd engang). For ikke å snakke om å forlange å få gå foran i dasskøen - er det mulig med en så arrogant holdning eller? Bare fordi man har fått delta i en fjortiskonkurranse og har masse fjortisfans.. Du skal iallfall vite at vi, ja, den gjengen med fine, velkledde jenter som rocker dansegulvet, bare sitter og ler av deg. Får du øyekontakt, så er det - ja, nettopp, derfor. For all del bare fortsett, da har vi alltid noe morsomt å se på :D

12.03.2006 @ 11:25
Postet av: iselin

hmm..er det mulig? "Du skal iallfall vite at vi, ja, den gjengen med fine, velkledde jenter som rocker dansegulvet, bare sitter og ler av deg"Høye tanker om seg selv sier du? ehh..og du da?

12.03.2006 @ 11:43
Postet av: maiken

Christian, neste gang du er på byen kan du ikke ta bilde av disse pene velkledde Oslojentene som rocker dansegulvet? Lurer på hvordan de egentlig ser ut skjønner du... spesielt siden de står i samme dokø som deg..hehe:)

12.03.2006 @ 11:47
Postet av: ølbegeret

hvilket utested er det dere pleier å dra på?...

12.03.2006 @ 11:50
Postet av: Karoline

Det er en av de beste kommentarene jeg noen gang har sett Maiken;) Stå på:)

12.03.2006 @ 13:10
URL: http://karo.mobilblogg.no/karoline/
Postet av: anette

deilig=)

12.03.2006 @ 13:23
Postet av: hmm

Det er for all del ingenting i veien å ha selvtillit, men det bør være en grunn til at man har det. At man synger middelmådig, er wannabe-A-kjendis og har konstant rød nese, er ingen grunn til det. Det er dessuten forskjell mellom å være selvsikker og å være klysete og ekkel mot omgivelsene. Skjønner ikke hvorfor dere småjentene er her inne og forsvarer ham engang. Han hadde ikke kastet to blikk på dere hvis dere gikk forbi på gata. Han er ute etter litt eldre jenter, og det jeg prøvde å si er at jentene på hans alder og eldre synes han gjør en patetisk figur, spesielt ute på byn. Face it! Og ikke protester - dere er ikke gamle nok til å komme inn en gang. Og lykke til videre :)

12.03.2006 @ 14:10
Postet av: maiken:)

søte deg hmm, hvis du leser det du selv har skrevet så skjønner du hva vi som leser det faktisk leser. At det faktisk er du som fremstår som patetisk, og ikke minst klysete og ekkel mot omgivelsene her. Og hvem er du egentlig som mener du har rett til å vurdere hvem som bortsett fra deg selv har lov til å ha selvtillit? FØRST fordi du nedverdiger deg til å gå inn på bloggen her og skrive som du gjør. Det er deg selv du avslører og beskriver ved å faktisk gjøre det.SÅ at du har så høye tanker om deg og dine omflakkende dronninger på byen som sikkert har et strålende rykte..dere gjør ikke en patetisk figur dere da? SIST at du har så lave tanker om oss som er fans at du vil advare oss. Du er like overfladisk i din måte å vurdere fansen på som du er i forhold til å vurdere Christian registrerer jeg.Og jo, bortsett fra at jeg ikke bor i Oslo er jeg gammel nok til å komme inn - og jeg har kjæreste. Ha en strålende søndag:)

12.03.2006 @ 15:09
Postet av: Hilde

Maiken skriver vel egnetlig det meste av hva jeg også tenkte når jeg leste innleggene til hmmm ;)Og, jeg bor heller ikke i Oslo, men er definitivt gammel nok til å komme inn hvor jeg vil...;)En strålende søndag til dere alle i det vakre vinterværet!

12.03.2006 @ 15:23
URL: http://www.xblog.no/blog/jubilee
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

Helt enig med Maiken og Hilde!!å hvorfor gidder du "hmm" da å være inne på bloggen til Christian!!De jeg ikke liker sånn som Aylar jeg gidder da ikke å gå inn på hjemmesidene hennes og bloggen hennes og bruke tida mi på en jeg hater eller ikke liker!!! jeg gidder ikke å bruke tida mi på å skrive mye dritt om en persom jeg ikke liker, jeg bruker tiden min på å skrive ting til de jeg LIKER!!!Så hvofor er du her da!!=) du sier at det er sååå morsomt å se på Christian og være inn på her fordi han driter seg ut men du bør bruke livet ditt til noe annet en å elske å se folk drite seg ut!!!å du Christian driter seg faktisk ikke ut, drite seg ut er sånn som Aylar gjør det, hun er kjent med å bare vise kroppen sin eller sånn som Sandra Lyng Haugen som sa under en av de første rundene av Idol2004 får man platekontrakt hvis man vinner!???=P men hva har Christian driti seg ut med??=)IKKE EN SHITT!!! Vet du hva Christian har blitt kjent for??!!Sangstemmen sin,utsendet sitt og at han er et utrolig nydelig og skjønt vesen!!!=DChristian for også like de han vill og vi fansen som er fjortisser du trur vell ikke vi går rundt og tenker: håper Christian velger meg istedenfor hun!! Christian er et helt vanlig menneske han også bare med mange gode egenskaper som mange andre IKKE har!!Jeg syntes Christian er kjempe sjarmerene og flink til å synge!! Han er en kjempe herlig artist!!=) Christian sin store drømm er Musikk ikke å bli Verdenns deiligste enda han er det!!Så SLUTT!!!Stå På Chrstian!!Jeg vill alltid DIGGE deg!!=D Ha en kjempe fiin dag både store og små!!!=)Klem

12.03.2006 @ 15:49
Postet av: g.....

Looking hot, Thomas ;)

12.03.2006 @ 16:33
Postet av: g.....

Looking hot, Thomas ;)

12.03.2006 @ 16:33
Postet av: iselin

nja..Ingrid. Det er bare de som ikke gjør noe som aldri gjør noe feil. Og klart Christian har dumma seg ut et par ganger, men det er av feilene man gjør at man lærer. Og Christian tør å dumme seg ut litt. Han er modig.Men jeg ville bare si at jeg og kommer inn hvis jeg vil, men da må jeg altså reise til Oslo hvis jeg skal se de selverklærte fine jentene som går på guttedo. Jeg er min egen jente, og gjør mine egne vurderinger. Og trenger slettes ikke gode råd fra Oslo's nattedronning...så neste gang du føler deg fristet til å gi oss råd: dropp det.Bildet her er kjempefint. To gode venner som begge jobber hardt med musikken. Lykke til!! Tro på dere selv og vær dere selv

12.03.2006 @ 16:35
Postet av: pingle

DRIKKER IKKE DU BARE RUSBRUS A CHRISTIAN??

12.03.2006 @ 18:57
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

fy Christian er det virkerlig MUUUUULIG!!!!?=OER det mulig å være såååå digg og pen!!!=D Er sååå forelska i deg jeg,jeg er ikke den eneste!!=)Men det bildet minna meg såå sykt om Idoltiden din!!!=( Blir såå lei meg når jeg tenker på det fordi det er over også hadde dere det så fint sammen og du og jorun da!! *sukk* Dette høres bare dumt ut men jeg tenker på dere to hele tiden osv og Christian dette har du hørt tusenhvis av ganger før men du er Bare søtest av alle! ELsker deg vennen!!!=D =P Christian hvis jeg hadde kunnet og fått lov hadde jeg klemt deg flat som en pannekake!!Du lukter såå digg og du er bare helt nydelig!! Mange klemmer=)

12.03.2006 @ 19:18
Postet av: hagi

er helt enig med maiken og hilde .jeg bor i oslo og er også gammel nok til å komme inn hvor jeg vil. må huske på at christian er 22 han er ung er helt vanlig gutt som prøver å nyte livet og ha en koslig lørdagskveld. ekke noe galt i det. stå på du christian .gleder meg til singelen kommer.er spent på hvilken sjanger den ble. klem til deg.

12.03.2006 @ 19:59
Postet av: anette

håper dere koste dere i går på byen da;) du var drit deilig på det bilde som alltid:P;)klem

12.03.2006 @ 20:28
Postet av: anette

herregud du hmmm:S det er ikke bare fjortisser som skriver her inne sånn at det er sagt!!! jeg er også gammel nokk til å komme inn hvor jeg vil!! å jeg syntes christian er drit kjekk jeg:) å hva er liksom hennsikten med å skrive her inne om du bare skal komme med negative komentarer?? ellers ha en trivlig dag videre!!

12.03.2006 @ 20:33
Postet av: hmm2

hmm: vet akkurat hva du mener..sett han mange ganger selv og han prøvde seg må mange!! og skal frem over alt men heldigvis er det ingen som faller for det at han skal først fram og blir da stående i kø som alle andre... utrolig hvordan folk fornadrer seg med en gang man får litt smak på kjendislivet...

12.03.2006 @ 21:07
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

Vet dere hva Hmmm folka når dere sier sånne slemme og motbydelige ting så begynner jeg å gråte!!!Slutt å si stygge ting til Christian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=(Christian er kjempe herlig og dere kan bare drite i å si sånne ting til Christian!! Når Christian meldte seg på Idol han trudde ikke han gikk videre han og Thomas hadde veddemål også kom Christian på 5. plass i fjorårets Idol så begynner folk innpå her og si at Christian oppfører seg stygt og ekkelt fordi han har blitt kjendis!!! HERREGUD!! SLUTT!!!!Christian jeg støtter deg uansett!!!=D Klemmer og Kysser*

12.03.2006 @ 21:27
Postet av: sexy_deilig_ jente14

Drikker du øl christian?æsj

14.03.2006 @ 17:52
Postet av: <33

Pene gutter=)=)

17.03.2006 @ 15:31
Postet av: Buy antivirus

Hello everyone, wanna be part of some kind of community, possible here? anyone here?

11.05.2007 @ 04:11

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/903635
hits