konsert i går i brokelands heia. Kjempe gøy:) og god stemning.

DSC00733
konsert i går i brokelands heia. Kjempe gøy:) og god stemning.

Kommentarer:
Postet av: marita..jorun & christian fan..

heey.. jeg var på idol konsert på broklansheia.. det var kjempe gøy...=)..husker du jeg og mine to venniner .. vi hadde plakat... du fikk den av vennina mi når vi fikk autografer...kult..også heiv jeg opp en bamse til deg med et brev på..jaja.. når vi sto i kø kom jo dere med bilen og vi viste plakaten.. vi sto helt forann og du satt deg ned for synnøve vennina mi skulle ta bilde av deg på scenen... har tatt masse bilder..vi var der de skreiv autografer og var helt gale.. for vi ville ha bilder!!!hehe.. husker du oss???også martine kusina mi spiste middag med dere også skriv du til marita stoooor klem christian som jeg fikk av ho..kjempe koslig..vill bare si at jeg digggggger deg og håper du har sett brevet mitt...hehe:Pstooooooor klem marita,,,hehe thomas var også gasnke kul...hihi diggæ deg..

05.09.2005 @ 15:21
Postet av: marita..jorun & christian fan..

og min msn adresse er marita_1292@hotmail.comchristian jeg er kjeeeeeempe stort fan av deg..

05.09.2005 @ 15:22
Postet av: Karoline

:) kommer du te troms snart eller??? :)

05.09.2005 @ 15:23
Postet av: Maria

Når er www.christianweb.no oppe??

05.09.2005 @ 15:24
Postet av:

d va kjempe bra konsert på brokelandsheia i går ass, du va kjempeflink:-)fikk autografen å greier,johoo, men måtte vente lenge, va heilt sist i køen..hmm, men d va gøy....klæmmer

05.09.2005 @ 15:33
Postet av: meg

eg e på d bilde der:-)måtte båre sei d..

05.09.2005 @ 15:40
Postet av: Mariann

Kjempebra :) Stå på Christian!!!!!!!!!!

05.09.2005 @ 15:55
Postet av:

NÅR ER NESTE GANG DU KOMMER TIL OSLO???????

05.09.2005 @ 16:51
Postet av:

hei.. Sikkert kjempe bra konsert!;).. fordi DU er der jo :).. hehe.. kom mer til Stavanger ;)

05.09.2005 @ 17:53
Postet av: Karoline

Jeg vil på konsert med deg! Det er lenge siden jeg har sett deg nå! Men du har det jo så hektisk!

05.09.2005 @ 18:07
URL: http://groups.msn.com/ChrisStenseng/
Postet av: marita..jorun & christian fan..

du er bare best..love you...ååååååh du rulæ så.. håper du leste brevet mitt.. som jeg gidde till deg på broklandshiea???pliz les dette å...blir kjempe lykkelig hvis du sender et tilbake skreiv jo adressa mi der...hehe greier ikkke å stoppe å skrive nesten jo,.. bare digger deg...ååååh du rulæ sååå...ååååååh for ikke sagt så mye jeg liker deg..du er kjempe kjekk og kjempe flink til å synge hadde tenkt til å rekkke opp hånda gjore d litt så tokk jeg den ned igjenn for de som skulle spise middag og synge this love...ååå angrer så mye... du så jo på oss.. vi sto helt forann og hadde plakat.. men så bar jeg jo så dom.. ......åååååååååååååh..jaja sånn kan d gå.. hadde gleda meg lenge.. ogsåå håpa jeg på å få backtage med deg.. men kommer du til risør eller broklandsheia en gang????eller i nærheten,.. å da skal jeg komme ...jaja stooooooor klem d største fan'et ditt..

05.09.2005 @ 18:42
Postet av: Ina

Gleder meg til å høre singelen din, jeg! Så flink du er til å reise rundt og holde konserter! dette må jo bare gå veldig bra, så populær som du og cindy er blitt. Ser at Jorun, Cindy og du er de meste søkte finalistene på kvasir. Ikke rart det. Stooor klem :)

05.09.2005 @ 19:03
Postet av: synnøve(jorun og christian fan)

marita:P hihi, jg er størst fan da.... heheheh...'hei christian,, du bare ruuuuler, jg er venninna t marita som har skrevet her... hehe.... jg bare ELSKER DEG!!! var der helt til du gikk, skikkeli kult når du bøyde deg ned mens jg filmet... og når du slengte slengkyss... thomas er jo flink til å synge han, også er han skikkelig kult;) men du er jo BEEEST!!!! heheh... jg turte ikke rekke opp hånda jg.. hihi... men hadde vært SÅÅÅ kult å spise med deg.... hihihi;)tihi, angrer VELDIG masse... men neste gang skal jg tvinge meg selv asså!!! får det må jo så klart bli en neste gang.... MSN adressa mi er jente_92_her@hotmail.com... trur vell egentlig ikke att du legger mg til men det er jo alltids lov å håpe... den lille grisen på scenen var fra mg;) også var det jg som gidde deg den blå plakaten og det brevet som jg haddde skrivd på data også var det to lapper som jg hadde skrivd noe på selv...... håper du husker mg...... vi sto å tok bilder av deg helt til dere gikk... DU RUUUUULER.... håper du svarer på brevet mitt og legger mg til på MSN jg gidde den til deg i bravet også.... jg har så mya jg vill si til deg også hadde det vært kjempe kult å ha litt oversikt på hvor du har konserter og sånn..... sån att jg kan komme vettu;) digger deg og jorun bare så aller mest av alt liksom... legger du foresten ut det bilde du tok av kusina mi eline( husker du ho med den røde T-skjorta vettu)??? jg skal prøve og komme på alle konsertene jg får til å komme på men må liksom bare vite hvor du skal og sånn så håper du kan legge mg til på MSN.... SUSS!!!!!

05.09.2005 @ 19:23
Postet av: synnøve(jorun og christian fan)

håper bare på att du legger meg til på MSN of att jg får møte deg en gang

05.09.2005 @ 19:28
Postet av: Rina

Hei :) Super konsert på Brokelandsheia i går, du var kjempeflink. Det var utrolig gøy på Cinderella også! :) Lykke til videre.

05.09.2005 @ 20:33
URL: http://home.no/prinsesserina
Postet av: Line<3<3

Hei!!kommer du snart til Oslo igjen?? dt er så lenge siden jeg har sett deg synge og holdt på på scenen...(noe jeg savner)du er så hyggelig=P å jeg bare digger deg=)dt var så tøft når vi sang sammen på tusenfryd=) jeg gleder emg UTROLIG til singelen kommer ut!! Stine og Jeg er jo alltid å ser på deg vettu=) med "plakaten" vår å greier... digegr deg sinnsykt christian

06.09.2005 @ 09:32
URL: http://line.mobilblogg.no
Postet av: Jorun og Christian fan

heey! hva er hjemme sia de Christian??

06.09.2005 @ 19:56
Postet av: maiken

hei på deg! Så heldig du er som er så populær, tenkt på Kjartan som opplevde at ingen kom på en av konsertene i fjor.. må være skikkelig pinlig. Håper du har masse å gjøre fremover, og at platen din kommer snart. Du har nok mange planer, tenker jeg. Håper du koser deg med suksessen!

06.09.2005 @ 21:58
Postet av: christian fan=)=)

heeij..ser ut som du liker å synge og at du trives på senen...=)du er et sjarmtroll...bare sså du vet det:-)hihi....æ digga dæ før fult...wænnan mine sei at æ e helt hekta på dæ..å e æ,:)når æ ser et se og hør,å du e i blade så kjøp æ det bare før å læs om dæ....når det sto imella de 50 som skulle gå vidre så, så æ dæ....så sa æ te venninna mi se kor fin hn va...å når æ fikk hør kordan stemme du hadde,så blei æ i hundreti....=)og etter det sså hr æ heiia på dæ...æ hr stemt på dæ i masse vis..æ kjøpte mæ et kontantkort te 150 en dagn d va idol på tv...og når idol va færdi så va dett bære nån øra ijæn på korte:)...:(....nokk om det...=)!!!!!!!!!..*??*...*??*....*.....*.....*....*..........*... -(??v??)....*......*..... --??v(??v??).......?*? ........ ----??v??.........( ? ??().........(¯`·`¯)(?( ?o?, )(¯`·`¯).`·.,.·´(ö)(ö)(,,)`·.,.·´.........................................................

07.09.2005 @ 15:26
Postet av: christian fan=)=)

koo000ooza fra ei jente som er helt fan av deg...=)ps:kann du legge meg til din msn??min: miss_lagesen@hotmail.com...kn du ligge meg til???pliz.....=)=)=)!!!!!!!!

07.09.2005 @ 15:49
Postet av: christian fan=)=)

æ digga t-sjortene dine=)

07.09.2005 @ 15:51
Postet av: cathrine !!

heya christian!!!jeg er en jente som er skikkelig fan av deg!når det var idol var det deg jeg likte best!du er rå kul! kos og klem fra cathrine!

10.09.2005 @ 20:17
Postet av: krstine

eg elsker idol.chrstian og tone er bestvar på turnen i ålesund de var gøy

20.09.2005 @ 21:48
Postet av:

HEI ... DET DER MED E-POSTEN ER SANT MEN DU ER HELT KONGE TIL OG SYNGE LIKE GOD ASSÅ...HEHE ..JEG VAR PÅ KONSERTEN MED 2 SOM DIGGER DEG FULSTENDIG...CAMILLA SOM DU SANG MED VAR EN AV DE ÆH VAR MED OG MARTIME ER KUSINA TIL EN E KJENNER...HÅPER E FÅR MSN E-POSTEN DINASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KLEMZ ELINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.10.2005 @ 16:40
Postet av: pdrclina crgx

dzbmi mutc jsnvewqu rsxatke wjpzyuoxd rkfovhlc xorzvgmwk

11.01.2007 @ 10:32
URL: http://www.qpmh.uzicxko.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/211542
hits