mye folk, selv om været var dårlig... :)

DSC02518
mye folk, selv om været var dårlig... :)

Kommentarer:
Postet av: hagi

ser ut som du har hatt det gøy:-) håper du koser deg og at du kommer med singel snart. regner med at du jobber på spreng. kos deg masse. klem til deg.

04.05.2006 @ 17:42
URL: http://home.no.net/yourfans
Postet av: Ingrid=) Jorun og Christian Fan..!! <33*

mange folk ja..!!Stå På!!=Dhåper du hadde det driiit artig da..!!Hoi Hoi !! =)Kos

04.05.2006 @ 22:29
URL: http://www.jorunnstiansen.com
Postet av: maiken

Hei..ser på websiden din at du fortsatt jobber i studio men snart er ferdig. Bra Christian!

04.05.2006 @ 23:50
Postet av: millie

hei,fant nå ut at du og jorun har bursdag samme dag..så tøft...(he he..velkommen etter til meg lissom)..uansett.dere hadde vært det perfekte par..hvorfor ble det ikke noe av?(men jorun har vel funnet seg en ny nå eller noe sånt..). hva med tone da?hva er egentlig dine kriterier,siden du ikke faller for slike pene jenter som disse? og ..utad så det ihvertfall ut som du var utrolig pr-kåt under idol..dere så rett og slett ut som et par da jorun vant..om dere ikke var det i ettertid så det ut som du "brukte" henne..og "stjal" oppmerksomheten fra henne..vinneren av idol skal jo ha all oppmerksomhet,og dere "delte" den,siden alle trodde dere var et par..

06.05.2006 @ 16:04
Postet av: hagi

hallooo undskyld at jeg sier dette men hva de må ha hatt sammn og ikke hva ikke vi noe med, samt ad de begge har sagt klart i fra rimelig mange ganger at de er ikke sammen har aldrig vært ordentlig sammen , de er kompiser venner . er ikke mer å si om den saken. la de være i fred og slippe å måtte svare på dette mer. de er single har de sagt og la de få ha kjærlighetslivet i fred. de må jo være dritlei av å bli spurt om det hele tiden. sorry men måtte bare si fra. ha en strålende dag alle sammen.kos deg masse christian og gleder meg til singelen din kommer. vet du jobber på spreng med den. klem til deg.

06.05.2006 @ 17:05
Postet av: hagi

glemte å si at anbefaler alle å ta en titt på denne siden. skriv gjerne i bloggen .der har vi lagt ut så dere kan komme med deres andmeldelse av going crazy. ta en titt , er en knallbra side for christian.

06.05.2006 @ 17:08
URL: http://home.no.net/yourfans
Postet av: halla hagi

jada,jeg tror dem når de sier at de ikke har vært sammen..spekulerer ikke i fakta!men det at han tok del i oppmerksomheten da Jorun vant var dårlig gjort når han var en venn-akkurat som de andre var!hvorfor skulle han få "like mye" oppmerksomhet med tanke på å komme på forsiden osv da lissom,om han ikke er typen hennes! urettferdig! og pr-kåt spør du meg! bare se...han er med i sunsilk-reklame,shower off,og er med i topmodel..herregud...

06.05.2006 @ 21:48
Postet av: maiken

er du komplett idiot du over? Det må vel være lov å være forelsket, har ikke du opplevd det synes jeg synd på deg... Og hva man er med i som man får tilbud om som følge av hva man har prestert, det trenger du slettes ikke være misunnelig for. Skap din egen karriere, og ditt eget liv. Og ha en riktig fin kveld..

06.05.2006 @ 22:10
Postet av: ??

jeg synes de som skriver her har store problemer.. hvorfor så sinna da? det er kommentarside dette her..man kan skrive diverse. jeg blir bare sint av sånt. har ikke opplevd dette før. bare på denne siden.. når jeg skriver på andre sider og enten er kritisk eller har ros så er det ingen som sier noe på det.. folka her er jo sinnsyke.. slapp av. ta det med ro. pust inn og ut. tror ikke christian sjøl hadde reagert på den måten. isåfall så synes jeg ikke noe om det.

06.05.2006 @ 22:21
Postet av: ss

og misunnelig?? nehei! les hva jeg skrev da:idiot sjøl!!-jeg skrev at det var teit å ta andres oppmerksomhet og få avisene til å tro at det var noe der(mellom j og c) når det visstnok ikke var det..men samma det..folk som skriver her skjønner ikke det. de blir bare sinte og rare.. peace out.. slapp av!!men hvordan var livet før..? nå er det jo diverse "kjendiser" som han henger med overalt..har livet forandret seg stort fra før idoltiden,christian?

06.05.2006 @ 22:23
Postet av: hagi

jeg er helt enig i at dette er en kommentar side. blir bare så tåpelig når folk er så opptatt av om jorun og christian var sammen eller ikke. og jeg tror ikke christian valgte eller ønsket å komme så mye i media da jorun vant. han var jo barestolt av henne.og som maiken sa at er man forelsket så er mann det. vær heller litt mer opptatt av musikken dems enn privatlivet deres.ha en flott kveld

07.05.2006 @ 22:40
URL: http://home.no.net/yourfans
Postet av: ey

ja,så fint at du har tonet litt ned på det spydige og sinte temperamentet! folk får velge hva de mener selv! det er flott at enkelte er så "into" christian..men husk,han er bare et vanlig menneske.. og når folk sier at han er så snill,omtenksom og hvilken bra gutt han er.. så må jeg nesten spy,for slike gutter er ikke sånn! kan godt være at han tok seg godt av de andre deltakerne,det tror jeg på.. ekte eller ikke,vet jeg ikke. han liker ihvertfall å være i media,ingen tvil om det samme hva som nektes for

11.05.2006 @ 10:51
Postet av: yhox wxtega

pejltd kiwm bmas bzvoqi mgoad bmhwzfpsy egirsbzh

11.01.2007 @ 10:29
URL: http://www.oiruxfsh.nlubgs.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1224155
hits