og til alle kommentarer på den vg saken. Se hovedsaken på side2....

DSC02124
og til alle kommentarer på den vg saken. Se hovedsaken på side2.no Der avviser de det som har stått. Les selv. Tv2 har ikke advart.. :) ha en fortsatt super dag:)

Kommentarer:
Postet av: maiken

jøss, har det vært action i dag igjen? hm..men uansett må du vel få lov til å jobbe med hva søren du vil? Pengeinteressene og kynismen rundt Idolkonseptet er påtagelig iallefall, det virker rått.Foreslår at TV2 ansetter deg istedenfor.. hehe:)

01.03.2006 @ 17:52
Postet av:

og forøvrig ikke lenge side2 lot dementien være noen hovedsak. Ser på nettet at flere aviser gjengir saken, uten dementien. Ikke bry deg om det, det er bare overskriften som er overdimensjonert. Resten er jo bare kjempeteit, som om noen skulle ha yrkesforbud etter å ha deltatt i Idol.

01.03.2006 @ 18:01
Postet av: anette

jeg kan skjønne at du blir jævlig lei alt det drite de skriver!!! de vet ikke hva respekt er virker det som!du trenger like mye respekt som andre mennesker!! stå på christian;)

01.03.2006 @ 18:34
Postet av: Ingrid=) Christian og Jorun Fan 4 Ever!<333<33

jeg har lest det!!! stakkars deg=(Så På Absolutt Idol i dag!!=D Driiit Rått!!!;)Vi fikk jo se åssen du hadde det i platestudioet osv!! den nye sangen diin var nydelig!! Vi fkk en bitteliten smakebit! Den hørtes helt nydelig ut!=Dåååå vet du hva Christian jeg satt sammen med mamma og søstra mi og så på det også når du kom på tv så sa mamma: Nå rødmer hu og pekte på meg også sa hu ja han er jo en pen gutt da!! Også likesom mamma,så det er ikke bare fjorisser som syntes Christian er en pen gutt! Jeg syntes ikke han bare er pen men han har alt og du virker kjempe hyggelig Christian!!!=DElsker deg 4 Ever!!! lykke til videre og jeg tror du kommer til å gjøre det driiiit bra fremover med plate og alt!Stort kyss*

01.03.2006 @ 18:53
Postet av: nina

hva er Absolutt Idol?:)Stå på chris.

01.03.2006 @ 19:32
Postet av: iselin

Absolutt Idol er Absolutt Underholdning fra i dag. Handlet om Idol og hvordan det har gått med Kurt, Gaute, Kjartan, Jorun, Margaret, Sandra, Tone, Ali, David og Christian. Dommerne kom med uttalelser om de forskjellige. Du kan se det på webtv hvis du har det. Tone Lise-snuppeduppa hadde en litt merkelig kommentar om Christian, i kjent idolheks-stil. Han vil mye, og jeg hadde veldig sansen for han men det gikk litt for langt og han ble litt tilgjort sa hun. Forstår ikke helt hva dama mente, men det er vel ikke så mange som tar henne så seriøst lenger har jeg inntrykk av. Om Tone sa hun at Bliss var fin men musikkvideoen forferdelig og tilgjort. Gleder meg til albumet ditt Christian, singelen først.

01.03.2006 @ 19:57
Postet av: Karoline

Du overdriver vel litt der Iselin. Du får det til å virke som Tone Lise hater Tone.. Tone-Lise likte ikke musikkvideoen men hun liker Tone for det..Var bra Absolutt Underholdning idag da;) Christian

01.03.2006 @ 20:50
URL: http://karo.mobilblogg.no/karoline/
Postet av: idolkongen

hvorfor gidder folk å skrive her når dere aldri får svar??hmmmmmmmm...

01.03.2006 @ 23:39
Postet av: maria:-)

Jeg er enig med Tone- Lise. Har heller inntrykk av (bortsett fra bloggen her da) at folk ikke tar Christian så seriøst lenger. Han tar ett oppgjør med Idol, men vil likevel snakke med finalistene. Jeg tror nemlig ikke noe på det preiket om at avisene er spesielt ute etter Christian. Han er faktisk ikke mer enn en av 30 stykker som har deltatt i Idol.

02.03.2006 @ 15:20
Postet av: Anders

Hei!hehe, så klart avviser TV2 at dem har advart mo Christian Stenseng, men leser man TV2 artikkelen forstår man at dem heller ikke benekter det, dem pakker det bare litt mer inn.Det er morro å se at Christian overvurderer seg selv, å tror at han kan lykkes, bare se hvordan det gikk med typens hans, Thomas

03.03.2006 @ 23:49
Postet av: fpblctqyv govzqpdxw

zrtemk yreltcd glohqv dckp jkax mzjivs afsjz

11.01.2007 @ 10:29
URL: http://www.dhtzifvrm.edupxoh.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/841474
hits